Interiér na mieru

KODYS - Kancelária riaditeľa

KODYS - Kancelária riaditeľa

Vždy, keď prichádzate do vášho pracovného priestoru, chcete cítiť inšpiráciu a motiváciu, aby ste dosiahli svoje ciele. Pri navrhovaní kancelárie pre riaditeľa spoločnosti KODYS sme mali za cieľ vytvoriť prostredie, ktoré bude nielen odzrkadľovať váš vysoký štandard, ale aj podporovať váš tvorivý a produktívny potenciál.

Elegancia a funkčnosť

Zakladajúc sa na požiadavkách zákazníka, sme navrhli kanceláriu riaditeľa na mieru s rozlohou necelých 20 m2, ktorá spája eleganciu s funkčnosťou. Dominantou priestoru je veľký pracovný stôl, ktorý poskytuje dostatok miesta na rokovania aj prácu na projektoch. Jeho jemné a elegantné línie dodávajú kancelárii sofistikovaný a profesionálny vzhľad.

 

Kreatívne prostredie pre veľké nápady - kancelária riaditeľa je miestom, kde sa stretáva elegancia s produktivitou.

 

Pohodlné a pôsobivé sedenie

Pre priestor určený pre klientov sme zvolili loungové sedenie, ktoré ponúka pohodlie a príjemnú atmosféru. Tento priestor je ideálny na neformálne stretnutia, rozhovory a prezentácie.

Zeleň pre harmonickú atmosféru

Aby sme dotvorili príjemnú a harmonickú atmosféru, do priestoru sme zasadili interiérovú zeleň. Rastliny nielenže pridávajú do kancelárie živý prvok, ale tiež prispievajú k lepšiemu ovzdušiu a celkovému blahu.

Lamely a interiérová zeleň

 

Dokonalé pracovné prostredie

Naším cieľom bolo vytvoriť prostredie, ktoré vám umožní sústrediť sa na vaše úlohy a zároveň vás inšpiruje k novým nápadom a riešeniam. Vaša kancelária riaditeľa je miestom, kde sa rodia vaše úspechy, a my sme tu, aby sme vám pomohli dosiahnuť váš plný potenciál.

Ak aj vy hľadáte spoločnosť, ktorá vám pomôže vytvoriť optimálne pracovné prostredie pre vaše podnikanie, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu, aby sme vám pomohli realizovať vaše nápady a transformovať vaše pracovné prostredie na miesto, kde sa rodí inovácia a úspech.

REALIZÁCIA INTERIÉRU NA KĽÚČ

VIZUALIZÁCIA VS. REALIZÁCIA

Po vypracovaní vizualizácií sme sa pustili do realizácie priestoru. Počas montáže sme s klientom odkomunikovali pár prvkov, ktoré pozmeníme, resp. úplne odstránime. Pár z týchto prvkov sú svietidlá, menej interiérovej zelene alebo záves na okno.

VIZUALIZÁCIA

REALIZÁCIA

Ťahať
Navrhnuté vizualizácie priestoru kancelárie riaditeľa so všetkými prvkami, ktoré podporujú efektivitu a kreativitu počas práce.

Vytvoríme spolu niečo výnimočné?