Kancelárske priestory

PROXENTA

PROXENTA - JC design

Arch: Beionde architekti
Photo: © Matej Hakár, 2020

Pri realizácii priestorov PROXENTA sme spolupracovali s Beionde. Spoločne sme vytvorili moderné, reprezentatívne priestory, ktoré skvelo reprezentujú identitu firmy. Pôsobia nie len štýlovo, ale sú zároveň aj praktické a využívajú množstvo nadčasových prvkov.

 

Proxenta - projekt interiér na kľúč 2

 

Priestory sú rozdelené na pracovnú časť a oddychovú časť. Oddychová časť využíva loungové sedenie a útulné kútiky na neformálne stretnutia zamestnancov či partnerov, prepojená je s minimalistickou kuchynkou. Takto vznikol hravý priestor s príjemnou atmosférou.

 

Proxenta - projekt interiér na kľúč 3

 

Pracovná časť zohľadňovala v prvom rade komfort zamestnancov, partnerov a klientov. Postarali sme sa o to vďaka nášmu typovému nábytku a akustickým riešeniam, ktoré vytvorili vhodné podmienky na samostatnú aj tímovú prácu.

 

Proxenta - projekt interiér na kľúč 4

 

Naprieč celým priestorom je využitá paleta neutrálnych farieb ako biela či hnedá a množstvo prírodných prvkov ako drevo, ktoré prinášajú do priestoru nadčasový dizajn, pôsobia nenútene a pritom veľmi moderne. Dopĺňajú ich akcenty modrej či zelenej, ktoré nadväzujú na prírodné prvky a podčiarkujú uvoľnenosť prostredia.