Kancelárske priestory

KOLTEN

KOLTEN - JC design

Nadčasový dizajn, ergonómia a funkcionalita - to sú kľúčové prvky, ktoré sme zohľadnili pri vytváraní nových priestorov pre spoločnosť KOLTEN. S radosťou sme sa pustili do úlohy vytvorenia moderných a príjemných pracovných prostredí pre 8 až 9 pracovníkov v kancelárii s rozlohou 68 m2. V nasledujúcom článku sa pozrieme na to, ako sme dokázali transformovať priestory a splniť požiadavky na ergonómiu, zdravé sedenie, moderný dizajn a estetiku.

Open office KOLTEN - interiér na mieru

Moderný a príjemný pracovný priestor

Pri vytváraní kancelárie na mieru pre spoločnosť KOLTEN sme kladli dôraz na moderný dizajn a funkčnosť. Hlavným cieľom bolo vytvoriť prostredie, ktoré bude nielen vizuálne príťažlivé, ale aj praktické a stimulujúce pre zamestnancov. Vytvorili sme priestory, ktoré motivujú kreativitu, podporujú produktivitu a zároveň zabezpečujú pohodlie pri práci.

Kľúčové prvky realizácie

  • Výškovo nastaviteľné stoly Stability: Zabezpečujú ergonomické pracovné prostredie, ktoré umožňuje zamestnancom prispôsobiť si výšku stola podľa svojich potrieb a preferencií.
  • Káblový manažment: Zabezpečuje čistý a upravený vzhľad pracovných stolov tým, že skrýva káble a zásuvky.
  • Kontajnery: Poskytujú praktické úložný priestor na osobné veci a dokumenty, čím prispievajú k udržaniu poriadku a organizovanosti.
  • Akustické paravany na stôl: Pomáhajú redukovať hluk v kancelárii a zvyšujú koncentráciu zamestnancov pri práci.
Open office KOLTEN - interiér na kľúč

Doplnky a ďalšie služby

Okrem hlavných produktov sme tiež integrovali ďalšie doplnky a služby, ktoré prispievajú k celkovému dojmu a funkčnosti pracovného prostredia. Patrí sem atypový nábytok úložných systémov, lamiel a obloženia stĺpov, vliesová tapeta, interiérová zeleň, svetelné logo, hodiny na stenu a kovovýroba zakladačov.

Kancelária na mieru KOLTEN

Záver

Výsledkom našej práce je moderný a príjemný pracovný priestor, ktorý napĺňa požiadavky spoločnosti KOLTEN. Sme radi, že sme mohli prispieť k vytvoreniu prostredia, kde sa zamestnanci cítia pohodlne, kreatívne a produktívne. Ak hľadáte riešenie pre svoju kanceláriu, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu, aby sme vám pomohli s realizáciou vašich nápadov a požiadaviek na kancelársky dizajn a nábytok na mieru.

Na detailoch nám záleží

Použité produkty v tomto projekte

#farba podnože_sivá
Výškovo nastaviteľný stôl STABILITY Predajná cenaOd 392,00 €
#farba podnože_biela
Kovový kontajner
Kovový kontajner Predajná cena219,00 €
Káblový manažment
Káblový manažment Predajná cena89,00 €
#farba podnože_sivá#farba podnože_biela
Výškovo nastaviteľný stôl STABILITY Predajná cenaOd 392,00 €
#farba podnože_biela#farba podnože_sivá
Elektrické pracovisko STABILITY 90 Predajná cena622,00 €
Kovový kontajnerKovový kontajner - JC design
Kovový kontajner Predajná cena219,00 €

3 farby k dispozícii

Káblový manažmentKáblový manažment
Káblový manažment Predajná cena89,00 €

3 farby k dispozícii

Vytvoríme spolu niečo výnimočné?